Jalousi – at være jaloux – behandling med hypnose

jalousi hypnose behandlingHar du en ubændig trang til læse din kærestes sms´er når han eller hun ikke er der? Har du en underlig følelse af uro, bekymring og frustration når kæresten skal til fest uden dig? Så lider du sikkert som rigtig mange andre danskere af jalousi.
For nogen kan denne følesesmæssige tilstand komme helt ud af kontrol og resultere i helt uberettigede anklager mod partneren eller ægtefællen. Hvad er det så, som egentlig sker med den jalousi ramte person indeni? Jalousi er et overflade symptom på en indre usikkerhed. Denne usikkerhed gør at omverdenen må skannes igennem, for at finde truslerne og eliminere dem.
På denne måde skaber jalousien en sygelig vagtsomhed og trang til at sammenligne sig selv med omverdenen. Er man usikker på sig selv, bliver verden er trussel og man begynder at sammenligne sig ubevidst med alle andre – også partnerens venner, bekendte o.s.v og begynder at se spøgelser alle vegne, da alle jo er sødere, skønnere, lækrere o.s.v. Dette udarter som oftest til en klæbende kontrol, som skubber partneren længere og længere væk!!

Må jeg godt være jaloux?

Selvfølgelig er det ok med en smule “sund jalousi” som jo underforstået kan være en signal på at man holder af den anden. En helt anden sag er når føleleserne og frustrationerne tager over. Så er man under kontrol af et meget dybere og uhensigtsmæssigt følelsesmæssigt program, som kan være direkte ødelæggende for parforholdet.

Jeg har oplevet utroskab før i tiden, hvad med det?

At en person har oplevet svigt i fortiden, kan afstedkomme at personen kan være meget sensitiv, vagtsom og bekymret i nutidige situationer, som kunne ligne den fortidige. Måske var den tidligere partner en utro til en fest, som så viser sig ved et ubehag og modvilje mod at partneren skal til fest alene. Dette skal der naturligvis ryddes op i. Her har hypnose vist sig at være meget effektiv. Sindet skal omprogrammeres til at stole på at alt er ok nu. Mistroen leder bare til større og større mistro. Her skal naturligvis i hypnose arbejdes med at give slip på overbevisningen om at “det sker nok igen” samt at bruge hypnoseterapien til at styrke den slagne selvtillid og selvværdsfølelse, så de gamle fortidige situationer, ikke trigger i nuet længere.